Форум русских эмигрантов

Форум русских эмигрантов (http://emigrantforum.ru/index.php)
-   Болгария (http://emigrantforum.ru/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ваше САМОЕ ЛЮБИМОЕ МЕСТО В БОЛГАРИИ?? (http://emigrantforum.ru/showthread.php?t=2684)

Аспирин 06.10.2008 16:40

Ошин,мисля,че няма значение,КОГО точно сте обиждали....Важното е,че точно ТОВА не би трябвало да се прави....Ами,"младежкият максимализъм"... :-)

Адуев 06.10.2008 16:51

А Пловдив,а София,да любой посёлок,село,город сам по себе очень красив-черепичные крыши,архитектура. Я в любой стране вижу болгарские поселения,они своеобразны и неповторимы

tomcat 07.10.2008 07:12

(Ами,турците пък защо трябва да ви пречат??..Нали сте дошли там да почивате,а не воювате с тях??) Татьяна Кулева

Ошин нале каза че той е армянин, ако вие не знаете турците изколия милион армяните (начало на ХХ век) пък те в отличие от българите това не забравиха, омразата му в кръвта, той има на това пълно право, това не е младежкият максимализм.

Аспирин 07.10.2008 14:05

Алексей,Вие още спомнете игото...Ако със вековете всеки от нас ще "подхранва"омразата си,то нищо хубаво няма да се получи от това...тогава на света ще има само войни...

Не Важно 07.10.2008 21:10

много ви моля гледайте филма Гнездо жаворонька он заснят про помощи Болгарии Италии Испании и Франции там са се снимали много бългърски актери

Режиссер: Паоло Тавиани, Витторио Тавиани
В ролях: Паз

Вега, Моритц Блябтрой, Чеки Карио, Алессандро Прециози, Анхела Молина,

Арсини Ханджян, Мохаммед Бакри, Мариано Ригилло, Христо Шопов, Христо

Живков, Стефан Данаилов, Линда Батиста

********faylik.tv/dramy-online/1789-gnezdo-zhavoronka-la-masseria-delle-allodole-2007.html

гледайте го това е важно!!!

tomcat 08.10.2008 04:04

Игото....аз и не го забравам и децата ми жъ знаят, всеки човек тряба да си знай историята, без миналото нямо бъдеще, има неща които не могат да бъдат забравени. Толерантност това е буклук, гибре и смет, обаче това е моето мнение. Пък вие как-то си искате.

Баунти 09.10.2008 02:07

Моя любим град в БГ е Варна,въпреки,че през цялото време жживях в София,а отскоро се преместих в Русе...

Иначе,по красиво от българските планини и планински градчета не знам да ли има някъде по света.Рила,Пирин...!!! *(*) *(S)

Расколотое Нэда 21.10.2008 20:09

Кто был на 7 озерах, глаз, слеза, близнецы и т.п, кто не был *обязательно побывайте, красота неописуема.

Ведьма 25.10.2008 00:52

Аз живеч във Варна, и никога не бих сменила тоз град на друг, варна е наистина много хубав град, както през лятото , така и през зимата...Малко плажа, може да е по -чист, ама на Черноморец плажа е страхотен, такава чиста вода през живота не съм виждала...и само в 10 км, от Варна...Парка също е не за испускане, има къде да расходиш ... (lo)Обичам си Варна..

белла 03.11.2008 01:43

Добър вечер,)мислям че най-красивото и най-необикновено място в България е Етъра,не далече от Габрово....

Текущее время: 13:03. Часовой пояс GMT.