![]() |
Ошин,мисля,че няма значение,КОГО точно сте обиждали....Важното е,че точно ТОВА не би трябвало да се прави....Ами,"младежкият максимализъм"... :-)
|
А Пловдив,а София,да любой посёлок,село,город сам по себе очень красив-черепичные крыши,архитектура. Я в любой стране вижу болгарские поселения,они своеобразны и неповторимы
|
(Ами,турците пък защо трябва да ви пречат??..Нали сте дошли там да почивате,а не воювате с тях??) Татьяна Кулева
Ошин нале каза че той е армянин, ако вие не знаете турците изколия милион армяните (начало на ХХ век) пък те в отличие от българите това не забравиха, омразата му в кръвта, той има на това пълно право, това не е младежкият максимализм. |
Алексей,Вие още спомнете игото...Ако със вековете всеки от нас ще "подхранва"омразата си,то нищо хубаво няма да се получи от това...тогава на света ще има само войни...
|
много ви моля гледайте филма Гнездо жаворонька он заснят про помощи Болгарии Италии Испании и Франции там са се снимали много бългърски актери
Режиссер: Паоло Тавиани, Витторио Тавиани В ролях: Паз Вега, Моритц Блябтрой, Чеки Карио, Алессандро Прециози, Анхела Молина, Арсини Ханджян, Мохаммед Бакри, Мариано Ригилло, Христо Шопов, Христо Живков, Стефан Данаилов, Линда Батиста ********faylik.tv/dramy-online/1789-gnezdo-zhavoronka-la-masseria-delle-allodole-2007.html гледайте го това е важно!!! |
Игото....аз и не го забравам и децата ми жъ знаят, всеки човек тряба да си знай историята, без миналото нямо бъдеще, има неща които не могат да бъдат забравени. Толерантност това е буклук, гибре и смет, обаче това е моето мнение. Пък вие как-то си искате.
|
Моя любим град в БГ е Варна,въпреки,че през цялото време жживях в София,а отскоро се преместих в Русе...
Иначе,по красиво от българските планини и планински градчета не знам да ли има някъде по света.Рила,Пирин...!!! *(*) *(S) |
Кто был на 7 озерах, глаз, слеза, близнецы и т.п, кто не был *обязательно побывайте, красота неописуема.
|
Аз живеч във Варна, и никога не бих сменила тоз град на друг, варна е наистина много хубав град, както през лятото , така и през зимата...Малко плажа, може да е по -чист, ама на Черноморец плажа е страхотен, такава чиста вода през живота не съм виждала...и само в 10 км, от Варна...Парка също е не за испускане, има къде да расходиш ... (lo)Обичам си Варна..
|
Добър вечер,)мислям че най-красивото и най-необикновено място в България е Етъра,не далече от Габрово....
|
| Текущее время: 13:03. Часовой пояс GMT. |