![]() |
Haй-хубавото място в България е ... общежитието Н-1,Университет "Ас.Златаров" в Бургас :) където прекарах няколко години от живота си :)... : :-D :-D
|
Zdraveite!Spored men Bulgaria e raqt na sveta,no nai-hubavoto i ocharovatelno kutche v nashata rodina e Bansko,moqt roden grad! (Y)
|
Варна , конечно, ну и хочу отметить студенческий город Свищов, в котором я провела 5 незабываемых лет своей студенческой жизни, никогда не забуду опустевшие общежития (на пасхальные каникулы) и вид на Дунай, весь в тумане...весна как никак... (lo)
|
Най-хубавото място на България е самата БЪЛГАРИЯ!!!
...толкова са много-Русенски Лом,Мадара,хижа "Рай" и околностите,Пеещи скали,Белоградчик,Триградско ждрело,Ягодинска пещера,Леденика,Дяволско гърло,Смолянски езера,Вратцата,Велико Търново.... много са. Раят на земята (*) |
По-моему Търново е най-красиво, тук завърших и тук останах и всеки ден все повече се радвам, че останах. Тихо, спокойно, обградено с хълмове и гори, с чист въздух. Лично за мен тоя град е идеален.
|
Е, да извиняват всички, ама най хубавото място в България е Варна!!! Варна е най хубавия т град!!!! който един път е бил във Варна, оставя тук сърцето си завинаги!!!! Българи-юнаци!!!! (Y)
|
Момчета, изместваме темата. Не става дума за най-хубавото място, а за любимото място. Концентрацията на хубави места в България е огромна. На толкова малка територия има всичко за което се сетиш.
|
Бургас, Созопол, Велтко Тырново, Шипка, Рильский монастырь...... Болгария ВСЯ прекрасна!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Moe liubimoe mesto-eto gorod Smolean.Eto ocheni malenikii, krasivii,spokoinii gorod s chistim vozduhom.Tam ocheni mnogo dobruh liudei.
|
Любимото ми място е Китен,на морето...Когато за първи път видях това малко селце...нямаше още куп скъпи хотели...шумни заведения..сърдцето ми остана там...и София обичам...обожавам я...
|
| Текущее время: 13:03. Часовой пояс GMT. |