ТАК ГОТУЮТЬ *В ІТАЛІЇ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Якщо ваші мідії *закриті , промийти їх і вкиньте в баняк , псставте на вогонь без води *накрийти кришкою , через 5 мінут вони самі від криються *помішайти їх якщо не всі відкрилися ще трошки потримайте на вогні .Можете їх почистити якщо хочите, а можите залишити в черепашках , і невиливайте сік який пустили мідії ,він вам пригодиться. * * * * * *Бажано *на велику сковорітку , влити олії трошки ,бажано оливкової *і кинути 2 зубчики часнику *цілі . Коли часник обжариться , витягніть його ,а до олії додайте дрібно порізану цибульку ,помідори (є такі дрібні як черешні, їх просто розрізати пополам,а якщо у вас звичайні великі помідори , то очистіть їх від шкірочки і наріжти кубіками,хватить 1 великий помідор) і додайте різаної петрушки трошки солі іперцю.Потушіть все хвилин 5 -10 ідодайте до цього соусу *ваші мідії *і незабудьте влити сік який вони пустили.Потримайте ще на вогні 5мінут і ваші мідії готові .Відваріть до них *спагетті *вимішайте з мідіями в сковорітці на малому вогні 1 хв, виложіть на тарілку і посипти сиром "парміджано". смачного.